— POLEDNÍ MENU —

  •                          Polední menu 18.3.-22.3.2019

    Pondělí -Mrkvový krém s curry

    • Smažená kuřecí játra, vařené brambory, tatarská omáčka 99,-
    • Vepřový cassoulet, chléb 109,-

    Úterý - Bramboračka

    • Kuřecí plátek zapékaný chorizem a ementálem, hranolky, americký dresink 99,-
    • Svíčková na smetaně, houskový knedlík 109,-

    Středa - Rajská polévka s těstovinou

    • Vepřová kotleta, omáčka z hrubozrnné hořčice, opékané brambory 99,-
    • Hovězí znojemská pečeně, dušená rýže 109,-

    Čtvrtek -Květákový krém

    • Vepřový špíz, zelenina, bramborové dukátky, česnekový dip 99,-
    • Boloňské špagety, Gran Moravia 109,-

    Pátek - Kuřecí vývar, fritátové nudle

    • Holandský řízek bramborové pyré, okurek 99,-
    • Rajčatovo-fazolová enchiladas, kuřecí maso, salátek 109,-

    TIP TÝDNE: Vepřové ossobuco, špenátovo-bramborové pyré, jus 179,-

    PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ