— POLEDNÍ MENU —

Polední menu 14.10.-18.10.2019

Pondělí -Zeleninová

  • Smažená krůtí játra, vařené brambory, tatarská omáčka 105,-
  • Vepřová kotleta, houbová omáčka, americké brambory, fazolové lusky 115,-

Úterý - Dršťková z hlívy ústřičné

  • Těstoviny Arrabbiata s kuřecím masem, Gran Moravia 105,-
  • Vepřová líčka na červeném víně, bramborové pyré 115,-

Středa - Fazolová

  • Vepřový vrabec, dušené zelí, houskový knedlík 105,-
  • Hovězí biftečky zapečené sýrem, rajče, opékané brambory, omáčka 115,-

Čtvrtek -Špenátový krém s bramborem

  • Bramborový guláš s uzeninou, chléb 105,-
  • Dýňové rizoto, kuřecí steak, rukola 115,-

Pátek - Zvěřinový vývar, špenátové nudle

  • Vepřová plec po provensálsku, divoká rýže 105,-
  • Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku, bramborová kaše, okurek 115,-

TIP TÝDNE: Pečená makrela na bylinkovém másle, grilovaná zelenina 199,-

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ